Rekrytointi

Menestyksemme perustuu alan parhaisiin ammattilaisiin, joilla on paitsi koulutusta
ja kokemusta, myös intohimoa – ja uskaltaisimmeko sanoa – suoranaista paloa tähän työhön.
Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia. Jos uskot, että viihdyt joukossamme
ja olet valmis kasvamaan vaativien tehtävien mukana, ota yhteyttä!

Teemme vaativaa, nykyaikaista paloteknistä suunnittelua sen kaikkine osa-alueineen. Asiakkaita on paljon, projektit kasvavat ja suunnitteluun varattu aikajakso on usein rajallinen. Siitä huolimatta lopputuloksen on oltava aina parasta A-luokkaa. Vastuullamme on parhaimmillaan tuhansien ihmisten turvallisuus. Emme tee mitään kompromisseja tässä asiassa.

Projektimme ovat hyvin erilaisia ja vaihtelevia. Siksi etsimme itseohjautuvia, ratkaisukeskeisiä ja itsenäisiä ammattilaisia. Teet mielellään työtä tiimissä, olet luontevasti osa verkostoa joka muodostuu automaattisesti isossa projektissa ja pysyt tiukasti aikataulussa. Rakentaminen on tänä päivänä palapeliä, jossa kaikkien on tiedettävä roolinsa ja aikansa.

Liity ammattilaistiimiin, jossa kehityt itsekin

Meillä olet osa tiivistä, huumorintajuista ja ennen kaikkea ammattitaitoista työyhteisöä, jossa ideat ja neuvot ovat aina tarjolla. Jos et jotain tiedä, kysy kollegaltasi – hän saattaa olla maan paras asiantuntija tässä asiassa!

Millaisia ihmisiä etsimme tähän valiojoukkoon? Sinulla on alan koulutus ja mielellään jo hieman kokemusta alan tehtävistä. Emme valitettavasti ehdi kouluttamaan ketään ammattilaiseksi. Monet asiat eli ns. parhaat käytännöt oppii tietenkin projektien myötä, mutta alan pohjakoulutus on edellytys.

Olet ulospäin suuntautunut, vuorovaikutteinen ja neuvottelutaitoinen. Osaat viestiä suullisesti ja kirjallisesti. Toisinaan projektimme toteutetaan tilaajien luona, joten mukaudut nopeasti eri tilanteisiin ja tehtäviin.  

Kiinnostaako? Jätä hakemus liitteineen Satu Holopaiselle sähköpostitse satu.holopainen@kk-palokonsultti.com