Intl Performance-Based Codes & Fire Safety Design Methods Conference
Ladataan Tapahtumat

Kansainvälinen toiminnallisen palosuunnittelun konferenssi (SFPE)

23.03.2022 - 25.03.2022

Paloturvallisuussuunnittelun soveltaminen rakennetun ympäristön innovatiivisten ja kestävien paloturvaa tuovien ratkaisujen kehittämiseen on yleistynyt huomattavasti viimeisen 25 vuoden aikana. Monissa maissa tätä myönteistä kehitystä on vahvasti tukenut oletettuun palonkehitykseen perustuvan toiminnallisen paloturvallisuussuunnittelun käyttöönotto.

Internatiol Performance-Based Codes & Fire Safety Design Methods Conference

Tämä kaksi kertaa vuodessa järjestettävä SFPE:n (Society of Fire Protection Engineers) kansainvälinen konferenssi tarjoaa toiminnalliseen mitoitukseen perustuvan suunnittelun parissa työskenteleville ja muille siitä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokoontua ja päivittää tietonsa nykyisistä ja tulevista trendeistä. Konferenssin ohjelma keskittyy tarkastelemaan toiminnalliseen mitoitukseen perustuvaan palotekniseen suunnitteluun sovellettavia standardeja ja teknisiä ratkaisuja ennalta valittujen esimerkkitapausten avulla. Suunnitteluratkaisuja esittelevät jäsentiimit kootaan SFPE:n maailmanlaajuisesta jäsenverkostosta jo kuukausia ennen konferenssia.

Osallistu virtuaalisesti

Merkitse konferenssi kalenteriisi ja osallistu virtuaalisesti! Lisätietoja SFPE:n 14. kansainvälisestä toiminnallisen palosuunnittelun konferenssista saat täältä.

Society of Fire Protection Engineers (SFPE)

Society of Fire Protection Engineers (SFPE) perustettiin vuonna 1950 ja muutettiin voittoa tavoittelemattomaksi jäsenjärjestöksi vuonna 1971. SFPE on maailman johtava ammattiyhdistys, ja edustaa kaikkien paloturvallisuuden ja paloturvallisuustekniikan alalla toimivien asiaa. Järjestöllä on maailmanlaajuisesti yli 4 800 jäsentä ja yli 100 osastoa, mukaan lukien sen yli 20 opiskelijaosastoa.

SFPE palvelee jäseniään julkaisemalla järkälemäistä 3500-sivuista Handbook of Fire Protection Engineering -käsikirjaa, laatimalla teknisiä standardeja ja ohjeita sekä tekemällä alan tutkimusta. Lisäksi SFPE järjestää teknisiä seminaareja, konferensseja, webinaareja, sekä tuottaa julkaisuja, tiedottaa ja huolehtii jäsenistönsä edunvalvonnasta.

Yhdistyksellä on kriittinen rooli palontorjuntatekniikan ammatillisen lisensointikokeen tukemisessa ja kehittämisessä (Professional Engineer, PE), sekä lisensointikokeiden arvioinnissa Yhdysvaltain kansallisen National Council of Examiners for Engineering and Surveying (NCEES) -järjestön kanssa.

Lisätiedot

Alku:
23.03.2022
Loppu:
25.03.2022
Tapahtuma kategoriat:
,
https://www.sfpe.org/pbd2022/home

Tapahtuman järjestäjä

Society of Fire Protection Engineers (SFPE)
Puhelin:
+1 301-718-2910
Sähköposti:
Näytä Tapahtuman järjestäjä verkkosivusto

Paikka

SFPE
9711 Washingtonian Blvd. Suite 380
Gaithersburg, MD 20878 Yhdysvallat
+ Google Kartta
Puhelin:
+1 301-718-2910
Näytä Paikka verkkosivusto

Palaa tapahtumasivulle

Ladataan…