Yritys

Henkilökunnallamme on laajat referenssit vaativasta suunnittelu-, tutkimus- ja
kehitystoiminnasta sekä osallistumisesta alan määräysten, ohjeiden, standardien
ja komission palomääräysten laadintaan. Viemme parhaat käytännöt ja uusimmat tiedot
heti suunnittelutyöhömme. Se takaa turvalliset ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Asiantuntijat, joiden kädenjälki näkyy sadoissa projekteissa

KK-PALOKONSULTTI OY on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2006.  Kalervo Korpelan yhden miehen “praktiikasta” on kasvanut merkittävä ja arvostettu paloturvallisuuden suunnittelutoimisto. Satu Holopainen tuli mukaan yrityksen johtoon vuonna 2011 rakentamaan määrätietoista kasvua ja kehittämään palvelutarjontaa. Ammattitaitoisesti tehty työ on kantanut hedelmää. Henkilökuntamme on erittäin osaavaa ja hyvin koulutettua erilaisiin paloteknisen suunnittelun tehtäviin.

Lisää turvallisuutta vähemmillä euroilla

On aika muuttaa käsityksiä paloteknisestä suunnittelusta ja sen toteutuksesta. Palosuunnittelu ymmärretään usein vain välttämättömäksi lisäkuluksi – jonkinlaiseksi pakolliseksi osaprojektiksi sille, että viranomainen antaa hyväksymisen, jotta projekti pääsee etenemään.

AJATTELEMME asiaa eri näkökulmasta, satojen projektien kokemuksella. Hyvällä paloteknisellä suunnittelulla voidaan säästää huomattavasti hankkeen toteutuskustannuksissa ja varmistaa samalla kohteen sujuva ja turvallinen toteutus.  Mita aikaisemmin palotekninen suunnittelijamme pääsee mukaan hankkeeseen, sitä parempi on lopputulos.

Laadukas suunnittelu maksaa itsensä takaisin

Miksi KK-Palokonsultti Oy? Meidät on opittu tuntemaan rakennus- ja kiinteistöalan keskuudessa luottokumppanina. Teemme suurella sydämellä ja tunnistettavalla intohimolla työtämme, joka näkyy turvallisuutena ihmisten arkipäivässä.

Menestyksemme perustuu neljään asiaan:

ALAN PARAS osaaminen. Henkilökuntamme on alalle koulutettua, ja monilla on myös kokemusta käytännön työskentelystä kentällä ja tutkimushankkeissa. Useilla suunnittelijoillamme on FISE poikkeuksellisen vaativa -tason paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys. Tiedämme, mistä puhumme – ja osaamme se perusteella suunnitella oikein ja innovatiivisesti.

SUJUVA YHTEISTYÖ eri osapuolten kanssa. Tunnemme alan toimijat Suomessa. Hyvä vuoropuhelu niin tilaajien, toteuttajien kuin viranomaisten kanssa varmistaa, että lopputulos on suunnittelun mukaista ja projekti etenee aikataulussa.

KILPAILUKYKYINEN hintataso. Maan paras suunnittelutyö on aina hintansa arvoista. Tuotamme suunnitelmat, jotka tuovat mitattavat kustannussäästöt toteutusvaiheessa.

TAATTU LAATU. ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöasioiden hallintajärjestelmä ovat tae ammattitaitoisesti ja vastuullisesti tehdystä työstä.

Tuomme projektiin uusimman osaamisen ja vuosikymmenien kokemuksen

MIKSI NÄIN? Siksi, että kaavamaisella “varman päälle” -suunnittelulla tuotetaan vain kalliita ratkaisuja – ja se ei ilahduta ketään.

TAPAMME suunnitella ennakoivasti ja toteuttaa asiat samalla kertaa innovatiivisesti, kustannustietoisesti ja turvallisesti on herättänyt paljon kiinnostusta. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

» Tutustu palveluihimme
» Tutustu caseihimme

MILLAISTA ON YHTEISTYÖ KANSSAMME? Annetaan asiakkaamme kertoa:
“KK:lla on osaava porukka,  jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Pienikin projekti hoidetaan huolella ja ammattitaidolla. Kun suunnittelupöydälla on iso ja vaativa hanke, KK on ehdottomasti paras valinta palotekniseksi suunnittelijaksi. Homma pysyy tarkasti  aikataulussa ja viranomaishyväksynnät tulevat ajallaan. Parasta on se, että vaihtoehtoisia ratkaisuja etsitään aktiivisesti, jotta arkkitehdin ja tilaajan toiveet saadaan toteutettua kustannustehokkaasti. Suosittelen!”