Rekrytointi

KK-Palokonsultti Oy on Suomen johtava paloturvallisuuden asiantuntijatoimisto. Menestyksemme perustuu alan parhaisiin ammattilaisiin, joilla on perusteellisen koulutuksen ja pitkän työkokemuksen lisäksi työhönsä myös polttavaa intohimoa - uskaltaisimmekohan jopa sanoa, että roihuavaa paloa! Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Jos uskot viihtyväsi porukassamme ja olet valmis kasvamaan vaativien tehtävien mukana, ota meihin yhteyttä! 

Me toteutamme vaativaa paloteknistä suunnittelua sen kaikkine osa-alueineen. Asiakkaita on paljon, projektit kasvavat jatkuvasti, aikataulut ovat usein tiukkoja, ja silti lopputuloksen on oltava parasta A-luokkaa. Emme tee laadun ja turvallisuuden suhteen kompromisseja, sillä vastuullamme on tuhansien ihmisten turvallisuus.

Liity tiimiin, jossa kehityt itsekin

Meillä olet osa tiivistä, huumorintajuista ja ennen kaikkea ammattitaitoista työyhteisöä, jossa hyvät ideat ja arvokkaat neuvot ovat aina tarjolla. Projektimme ovat hyvin erilaisia ja vaihtelevia. Rakentaminen on tänä päivänä monimutkaista palapeliä, jonka kaikkien palojen on tiedettävä oma roolinsa ja kannettava vastuunsa. Siksi etsimme ja rekrytoimme jatkuvasti uusia itseohjautuvia, ratkaisukeskeisiä ja itsenäiseen työhön pystyviä ammattilaisia.

Millaisia ihmisiä etsimme joukkoomme?

Sovit porukkaamme erinomaisesti, jos:

  • Sinulla on tehtäviimme sopiva koulutus ja mielellään hieman työkokemusta. Monet tiedot, taidot ja parhaat käytännöt oppii käytännön työkokemuksen karttuessa, mutta tavalla tai toisella paloturvallisuusalaan liittyvä koulutus on edellytys tehtävissämme onnistumiseen.
  • Olet ulospäin suuntautunut, vuorovaikutteinen ja neuvottelutaitoinen. Toisinaan projektimme toteutetaan tilaajien luona, joten on tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja mukaudut muuttuviin tilanteisiin ja tehtäviin nopeasti.
  • Osaat viestiä suullisesti ja kirjallisesti, ja olet hyvä sanallistamaan ja avaamaan vaikeitakin teknisiä yksityiskohtia.
  • Teet mielelläsi työtä osana tiimiä, ja osaat toimia luontevasti osana isoissa projekteissa muodostuvia verkostoja.
  • Pysyt tiukasti aikataulussa.
  • Jos et tiedä jotain, uskallat tunnustaa sen. Arvailun sijaan osaat kysyä rohkeasti apua kollegaltasi, sillä hän saattaa olla kysymyksessäsi maan paras asiantuntija!

Emme yleensä ilmoita avoimista työpaikoistamme, sillä rekrytoimme uusia asiantuntijoita sitä mukaa, kun tapaamme lupaavia ehdokkaita. Jos siis uskot, että voisit olla yksi meistä ja tunnistit vaatimuksistamme itsesi, ota reippaasti yhteyttä ja toimita meille avoin työhakemus. Hakemuksen ansioluetteloineen ja muine liitteineen, sekä mahdolliset avoimia työpaikkojamme ja rekrytointia koskevat kysymykset, voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen satu.holopainen@kk-palokonsultti.com.

KK-Palokonsultti Oy

KK-PALOKONSULTTI OY on vuonna 2006 perustettu suomalainen paloturvallisuusalan yritys. Tänään olemme Suomen johtava paloturvallisuuden asiantuntijatalo. Osaavan ja hyvin koulutetun henkilöstömme työ näkyy turvallisempana ympäristönä sadoissa toteutuneissa projekteissa kautta maan.

Kysymyksiisi vastaa

AAA - Korkein luottoluokitus 2022 Dun & Bradstreet alhaisin riskiluokka 2023 Bureau Veritas ISO 9001 & ISO 14001 Kauppalehti Menestyjät 2022 RALA pätevyys Vastuu Groupin luotettava kumppani Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsen