Yrityksemme

KK-PALOKONSULTTI OY on vuonna 2006 perustettu suomalainen paloturvallisuusalan yritys. Vuosien työ on kantanut hedelmää, ja Kalervo Korpelan yhden miehen praktiikasta on kahdella vuosikymmenellä kasvanut merkittävä ja arvostettu paloturvallisuuden suunnittelutoimisto. Tänään KK-Palokonsultti Oy on Suomen johtava paloturvallisuuden asiantuntijatalo. 

Asiantuntijat, joiden kädenjälki näkyy

Henkilökuntamme on erittäin osaavaa ja hyvin koulutettua erilaisiin paloteknisen suunnittelun tehtäviin. Meillä on laajat referenssit vaativasta suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä osallistumisesta alan määräysten, ohjeiden, standardien ja komission palomääräysten laadintaan. Viemme parhaat käytännöt ja uusimmat tiedot heti suunnittelutyöhömme. Se takaa turvalliset ja kustannustehokkaat ratkaisut. Asiantuntijoidemme työ näkyy turvallisempana ympäristönä sadoissa toteutuneissa projekteissa kautta maan.

Lisää turvallisuutta vähemmillä euroilla

Palosuunnittelu ymmärretään valitettavan usein vain välttämättömäksi lisäkustannukseksi, eräänlaiseksi pakolliseksi osaprojektiksi sille, että viranomainen antaa hyväksymisensä projektin etenemiselle. Meidän mielestämme on tullut aika muuttaa luutuneita käsityksiä paloteknisestä suunnittelusta ja paloturvallisuuden toteutuksesta.

Me lähestymme asiaa eri kulmasta, sillä tiedämme, että hyvällä paloteknisellä suunnittelulla voidaan säästää huomattavasti kustannuksissa ja varmistaa samalla kohteen sujuva ja turvallinen toteutus. Mitä aikaisemmin palotekninen suunnittelijamme pääsee mukaan hankkeeseen, sitä parempi on lopputulos.

Katso video

Mihin palokonsulttia tarvitaan? Katso esittelyvideomme (YouTube).

Miksi KK-Palokonsultti Oy

Meidät tunnetaan rakennus- ja kiinteistöalalla luottokumppanina. Tuomme projektiin uusimman osaamisen ja vuosikymmenien kokemuksen, ja teemme työtämme suurella sydämellä ja palavalla intohimolla. Lopputulos näkyy turvallisuutena meidän kaikkien arjessa.

Kaavamaisella varman päälle -suunnittelulla tuotetaan usein kalliita ratkaisuja. Siksi meidän tapamme suunnitella ennakoivasti ja toteuttaa asiat samalla kertaa innovatiivisesti, kustannustietoisesti ja turvallisesti on herättänyt paljon kiinnostusta. Menestyksemme salaisuus perustuu neljään asiaan:

Alan paras osaaminen

Henkilökuntamme on hyvin koulutettua, ja monilla meistä on paljon kokemusta käytännön työskentelystä kentällä ja tutkimushankkeissa. Useilla suunnittelijoillamme on FISE poikkeuksellisen vaativa -tason paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys. Tiedämme, mistä puhumme, ja osaamme suunnitella innovatiivisesti.

Sujuva yhteistyö eri osapuolten kanssa

Tunnemme alan toimijat Suomessa. Hyvä vuoropuhelu niin tilaajien, toteuttajien kuin viranomaisten kanssa varmistaa, että lopputulos on suunnittelun mukaista ja projekti etenee aikataulussa.

Kilpailukykyinen hintataso

Maan paras suunnittelutyö on aina hintansa arvoista. Tuotamme suunnitelmat, jotka tuovat mitattavat kustannussäästöt toteutusvaiheessa. Edullisesti ja nopeasti.

Taattu laatu

ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöasioiden hallintajärjestelmä ovat meidän takeemme ammattitaitoisesti ja vastuullisesti tehtävästä työstä. Laadukas suunnittelu säästää kustannuksia ja ympäristöä. Olemme sitoutuneet toimintajärjestelmämme jatkuvaan kehittämiseen jatkuvan parantamisen periaatteita noudattaen.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!