IndustryRadar, rakennusalan uusi ammattilehti

Ruotsalaisen rakennusalan julkaisun Branschaktuelltin suomalainen sisarlehti IndustryRadar on lehtimarkkinoiden uusi tulokas. Lehteä kustantava Industry Radar AB on itsenäinen, Tukholmassa vuonna 2011 perustettuun Lundros-konserniin kuuluva lehtikustantamo. Samaan konserniin kuuluva Branschaktuellt on ilmestynyt Ruotsissa jo kymmenen vuoden ajan, ja kasvanut siellä oman sektorinsa suurimmaksi.

IndustryRadarin printtilehti kokoaa yhteen kiinnostavia rakennushankkeita eri puolilta Suomea ja tarjoaa inspiraatiota alan päättäjille. Syyskuussa lanseerattu nettisivusto iradar.fi seuraa rakennusalan lisäksi myös kiinteistö- ja infrastruktuurialaa, teollisuutta, energia-alaa sekä kuljetus- ja logistiikka-alaa.

Lehtiuutuuden tavoitteena on tarjota ajankohtaista ja käytännönläheistä sisältöä ydinlukijakunnalleen, rakennuttajille, kiinteistönomistajille, arkkitehdeille, urakoitsijoille ja alan päättäjille. Lehti keskittyy rakennusalan hankkeisiin ja alan toimijoihin, ja sen visiona on sisältö, josta on käytännön hyötyä ja joka avaa liiketoimintamahdollisuuksia. Tulevissa numeroissa päästään tutustumaan myös tuoteuutisiin ja ajankohtaisiin henkilöhaastatteluihin.

IndustryRadar, rakennusalan uusi ammattilehti

Uuden lehden esikoisnumero on jo ilmestynyt. Lehden sähköiseen versioon voi tutustua täällä. Meidän mielestämme lehden kiinnostavin artikkeli on Vaasaan parhaillaan rakennettavan Suomen energiatehokkaimman Prisman esittely. Me nimittäin toteutimme Vaasan Prismalle palosimuloinnin, jonka avulla sen rakennuttaja KPO-Kiinteistöt Oy sai Prismalle ympäristöä säästävät, kustannustehokkaat ja rakennuksen erityispiirteet huomioivat paloturvallisuusratkaisut. Joulukuussa 2021 valmistuva hypermarket pyrkii olemaan S-ryhmän toistaiseksi energiatehokkain Prisma.

lndustryRadar ilmestyy jatkossa viidesti vuodessa. Pienenä vinkkinä mainittakoon, että printtilehden seuraavassa numerossa esitellään lisää mielenkiintoisia kohteita, joiden paloturvallisuuden suunnittelu on meidän käsialaamme. Tuoreimpia uutisia ja alan uusimpia käänteitä kannattaa seuraavaa numeroa odotellessa seurata lehden nettisivuilta osoitteesta iradar.fi.