Paula Hartikaiselle FISE vaativa -tason pätevyys

KK-Palokonsultti Oy:n palotekninen erikoissuunnittelija Paula Hartikainen on saavuttanut paloturvallisuussuunnittelijan FISE vaativa -tason pätevyyden. Lämpimät onnittelumme hienon saavutuksen johdosta!

FISE:n pätevyyslautakunnan joulukuinen kokous myönsi Paula Hartikaiselle FISE vaativa -tason pätevyyden. Paula on koulutukseltaan Savonia-ammattikorkeakoulun ja Pelastuslaitoksen palopäällystön koulutusohjelmasta valmistunut insinööri, ja hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus paloteknisestä suunnittelusta ja palokuntamaailmasta. KK-Palokonsultti Oy:llä Paula on erikoistunut paloturvallisuuden suunnitteluun sekä paloturvallisuusasetuksen taulukkomitoituksen, että toiminnallisen palomitoituksen mukaisesti. Tällä hetkellä Hartikainen työskentelee Oulun aluekonttorissamme.

FISE logo

FISE ja pätevyysluokat

Paloturvallisuussuunnittelijan FISE-pätevyysluokat ovat tavanomainen, vaativa ja poikkeuksellisen vaativa. Pätevyysluokat perustuvat maankäyttö- ja rakennuslaissa esitettyihin suunnittelutehtävien vaativuusluokkiin, joiden pätevyysvaatimukset koostuvat koulutus-, työkokemus- ja työnäytevaatimuksista.

FISE (Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet FISE Oy) on rakennus- ja kiinteistöalan järjestöjen toimesta vuonna 2003 perustettu voittoa tavoittelematon yritys, jonka tavoitteena on rakentamisen laadun parantaminen, rakennusalalla olevien henkilöiden kehittymisen edistäminen ja henkilöpätevyyksiin liittyvän yhdenmukaisen informaation tuottaminen toimialalle. FISE tarjoaa henkilöpätevyyspalvelua muun muassa eri suunnittelualojen suunnittelijoille. Hakukone, jolla voi tarkistaa FISEn pätevyysrekisterissä olevien henkilöiden pätevyyden ja sen voimassaoloajan, sijaitsee osoitteessa www.patevyyspalvelu.fi.