Rauhallista joulua 2023

Joulu on jo ovella ja suo hetken hengähdystauon työteliään vuoden päätteeksi. Me täällä Piispantilankujalla toivomme, että joulu tuo rauhaa, iloa ja paljon rakkautta teidän ja läheistenne elämään. Toivotamme kaikille ihmeellistä, lumoavaa ja taianomaista joulua!

Joulun lähestyessä haluamme pysähtyä kiittämään teitä kaikkia. Sydämelliset kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Teidän luottamuksenne ja tukenne ovat olleet meille valtava voimavara, joka on auttanut meitä kehittämään itseämme ja palveluitamme. Kiitos, että olette kulkeneet kanssamme läpi kuluneen vuoden. Toivomme yhteisen taipaleemme jatkuvan myös tulevina vuosina.

Valtavat kiitokset myös työntekijöillemme! Te olette yrityksemme sydän ja sielu. Nämä poikkeukselliset vuodet kasasivat tiellemme liudan haasteita, mutta te olette sitoutumisellanne ja ahkeralla työllänne auttaneet yritystämme menestymään. Te teitte vuodesta unohtumattoman. Kun vuosi 2024 heittää eteemme uusia haasteita, selätämme yhteisvoimin nekin!

Ja nyt. Unohtakaa kiireet ja huolet, ja heittäytykää tunnelmaan! Nauttikaa joulusta ja luokaa muistoja, joita kannatte mukananne läpi tulevien vuosien. Toivotamme sydämellistä ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2024.

Lämpimin ajatuksin, KK-Palokonsultti Oy

Ps. Useimmat meistä viettävät joulua ja uutta vuotta vapaalla, mutta muutamat päivystävät työpöytänsä ääressä myös 27.-29.12.2023, joten toimistomme on välipäivät auki tavanomaiseen tapaan. Yhteystietomme löydät täältä.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2023

JOULULAULU LAPSILLE

Mökit nukkuu lumiset,
nukkuu hankitanteret,
tuikkii taivaan tähtivyö –
pyhä nyt on jouluyö.

Katso: valo välkähtää,
hanget kaikki kimmeltää,
yli vuorten, metsien
käy kuin välke siipien.

Se on jouluenkeli.
Herra hänet lähetti
kanssa joululahjojen
luokse pienten lapsien.

Vaikka häll´ on kädessään
niinkuin kulkis kylvämään
ja hän kyllä kylvääkin,
mutta ihmismielihin.

Ei hän anna makeita,
eikä leikkikaluja,
niitä isä, äiti suo.
Mitä jouluenkel´ tuo?

Puhtahia aatteita,
kultaisia kuvia
Suomen lasten sydämiin,
mökkihin ja palatsiin.

Niitä hänen vakastaan
vapiseepi yli maan
niinkuin pikku tähtiä –
eikö se oo ihmettä?

Mutta yhä kummempaa
viel´ on mitä kerrotaan:
kulkiess´ sen enkelin
lapsiks muuttuu vanhatkin.

Sitä et kai ymmärrä.
Kysy sitä äidiltä!
Sitten siunaa itsesi,
nuku – saapuu enkeli.

Eino Leinon sanoitus Heino Kasken säveltämään joululauluun ”Joululaulu lapsille”. Laulu julkaistiin Valistuksen vuoden 1900 Joulupukki-lehdessä.

Eino Leinon sanoitus Heino Kasken säveltämään joululauluun ”Joululaulu lapsille”. Laulu julkaistiin Valistuksen vuoden 1900 Joulupukki-lehdessä.