Olemme Suomen 62. suurin suunnittelu- ja konsulttitoimisto

Sijoituksemme julkaistiin Rakennuslehden 20.5.2022 ilmestyneessä Suurimmat 2021 -teemanumerossa, jossa listattiin Suomen suurimmat rakennusalan toimijat tärkeimpien talouden tunnuslukujensa kanssa.

KK-Palokonsultti Oy sijoittui lehdessä julkaistulla suunnittelu- ja konsulttitoimistot 2021 -listalla sijalle 62. Listalle oli lueteltu 95 kotimaista rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitoimistoa.

Koko suunnittelu- ja konsultointialan liikevaihto nousi Suomessa viime vuonna 4,2 prosenttia ja alan yritysten kokonaisliikevaihto oli noin 2,19 miljardia euroa. Tänä vuonna alan liikevaihdon arvioidaan nousevan noin 2,28 miljardiin euroon. KK-Palokonsultti Oy:n liikevaihto kasvoi vuoteen 2020 verrattuna 11 %. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 2,14 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 14,3 % liikevaihdosta. Palveluksessamme työskenteli 21 henkilöä.

Rakennuslehden tilaajat voivat lukea listaukset sisältäneen artikkelin Pandemia vakiinnutti suunnittelu- ja konsultointialan työkäytännöt lehden nettisivuilta, lehden paperiversiosta tai sähköisestä näköislehdestä, jonka tilaajat saavat käyttöönsä sivustolle rekisteröitymällä.