Lämpimät kesäterveiset Espoosta!

Juhannus, kesän ja valon juhla, kokoaa suomalaiset yhteen perheiden, ystävien ja sukulaisten kanssa. Juhannus merkitsee monille myös lomakauden alkua. Kun aurinko hellii ja luonto on herännyt eloon, on aika unohtaa arki ja nauttia kesästä. 

Juhannus juontaa juurensa muinaisiin aikoihin ja se on aina symboloinut kesän alkua ja valon voittoa pimeydestä. Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa juhannus on ollut juhla, jota vietettiin alun perin vuoden valoisimpana päivänä kesäpäivänseisauksen aikaan. Skandinaavien uskotaan juhlineen juhannusta jo rautakaudesta asti.

Suomessa juhannus on aina ollut erityinen juhla, joka kantaa mukanaan rikasta perinnettä ja historiallista taustaa. Perinteidensä myötä juhannuksesta on muodostunut meille suomalaisille rakas juhla, jonka viettoon liittyy läheisesti kaunis suomalainen luonto. Hellitetään siis kiireiltämme, saunotaan, rentoudutaan ja nautitaan luonnon rauhasta!

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta talvesta ja keväästä, ja toivotamme hyvää ja turvallista juhannusta sekä aurinkoisia kelejä kaikille!

 

KK-Palokonsultti Oy

Suurin osa henkilökunnastamme lomailee heinäkuussa, mutta muutamat meistä päivystävät myös loma-aikana. Kiireellisissä kysymyksissä pyydämme soittamaan suoraan toimistopuhelimeemme. Numeron löydät yhteystiedoista. Useimmat meistä palaavat kesälomiltaan elokuun puoleenväliin mennessä.

 

Heilu, keinuni, korkealle,
Nythän on juhannusilta,
Mesimarja paistaa ja tuomi tuoksuu
Ja kuulas on taivahan silta.

Larin-Kyösti